Meubelstoffeerderij Liwi van Ewijk in Amsterdam

Adres Meubelstoffeerderij Liwi van Ewijk
Wagenaarstraat 70
1093CV Amsterdam
Telefoon 020-6657562
Website Meubelstoffeerderijliwi.nl

Score: nan/5 (0 stemmen)


Reclame campagne op woonwinkel.net?

Uw website + banner vermeld op:
  •  Op de index van woonwinkel.net.
  •  Honderden woonwinkels in Nederland.
  •  Op honderden woonplaatsen binnen woonwinkel.net.
Klik hier om vrijblijvend een prijsopgaaf op te vragen.

Liwi Meubelstoffeerderij biedt talloze mogelijkheden
Particulieren en talloze horecagelegenheden vanuit het hele land laten hun meubelen stofferen bij Liwi Meubelstoffeerderij in Amsterdam. Vakwerk, een vlotte service en een goede prijs vormen de basis van het succes van dit bedrijf. Al bijna zeventig jaar vertrouwen klanten op het vakmanschap van de familie Van Ewijk.
Of klanten nu een nieuw meubel of juist een antiek stuk willen laten stofferen, alles is mogelijk bij Liwi Meubelstoffeerderij. Ron van Ewijk, de man die zijn vader Kees ruim dertig jaar geleden opvolgde in het bedrijf, werkt nog echt met de hand. “Daardoor kunnen we al het mogelijke stoffeerwerk doen”, legt hij uit. Van banken tot bed-achterkanten en van wandpanelen tot completecafé-inrichtingen.
Glad of juist strak, gecapitonneerd met knopen of kristallen in vele kleuren. Het portfolio van Liwi toont een heel divers beeld.
Klanten hebben de keuze uit klassiek stofferen of modern stofferen. Bij klassiek stofferen worden antieke stoelen en banken op originele wijze hersteld door jutesingels, veren, krijn, paardenhaar en katoen. Wordt er gekozen voor modern stofferen, dan wordt er gebruikgemaakt van elastische singels, polyether en watten.
Een stoel kan dan weer jaren mee.
Tienduizend soorten
Liwi gebruikt stoffen van vijf verschillende leveranciers en heeft zo’n tienduizend verschillende soorten. Wie het lastig vindt om daar een passende stof en kleur uit te kiezen, krijgt hulp van Van Ewijk. “Ik denk mee met de klant. Hoe ziet de rest van je interieur eruit?, Is bijvoorbeeld een vraag die ik dan stel.”
De klantenkring van Liwi bestaat voornamelijk uit particulieren en restaurants en cafés.
Zij hoeven niet wekenlang te wachten op hun gestoffeerde meubelen. Liwi probeert altijd het werk zo snel als mogelijk klaar te hebben. Wel zo prettig voor een café dat zijn volledige cafémeubilair opnieuw laat stofferen of een particulier die gewoon graag wil pronken met een nieuwe stoel. Zelf hoeven klanten zich niet te wagen aan de verkeersdrukte in Amsterdam.
Meubelen worden opgehaald door Meubelstoffeerderij Liwi en ook weer netjes terug gebracht. Dappermarkt Veel meubelstoffeerderijen in Amsterdam hebben in de afgelopen tien jaar hun deuren gesloten, weet Van Ewijk. Hij denkt zelf nog niet aan stoppen, ook al werkt hij al een behoorlijke tijd in de zaak.
“Ik heb niets te klagen over de drukte. Er zijn veel mensen die niet meer met de hand willen werken.Wij willen dat juist wel om een mooi resultaat af te kunnen leveren.” Het gevolg is dat Liwi een begrip is geworden en klanten blijven terugkeren naar de winkel bij de Dapper markt.

Meubelstoffeerderij Liwi van Ewijk op de kaart

In de buurt van Meubelstoffeerderij Liwi van Ewijk

← terug naar Woonwinkels Amsterdam


In de buurt van Amsterdam

woonwinkel zoeken